Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019, 16:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mandalorian v akčnom traileri ukazuje, aký je obávaný zabijak. V prvej epizóde sa dočkáme obrovského Star Wars spoileru

Mandalorian v akčnom traileri ukazuje, aký je obávaný zabijak. V prvej epizóde sa dočkáme obrovského Star Wars spoileru
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Hneď prvá epizóda Mandaloriana má otriasť Star Wars univerzom.

Mandalorian je na launchi Disney+ vlajkovou loďou celej služby. Ide o najväčší seriál na platforme, nehovoriac o tom, že o novinku a taktiež prvý hraný Star Wars seriál. Ohlasy sú navyše pozitívne, takže sa zrejme môžeme tešiť na kvalitný prídavok do univerza. Dejovo sa bude odohrávať medzi Epizódou VI a VII. 

Hlavnú postava, lovca odmien, hrá Pedro Pascal, hoci môžeme predpokladať, že po väčšinu času bude mať na hlave helmu. Disney dnes na internet uvoľnilo konečne nový trailer, pričom ide o prvé zábery, v ktorých hlavná postava Mandaloriana rozpráva. A aj keď sú to len dve slová, už tie trochu ukazujú jeho charakter. Oveľa viac nás ale zaujala postava Wernera Herzoga. Hovorí sa, že by mohlo ísť o záporáka.

Trailer naďalej potvrdzuje, že nejde o žiadny drobný seriál, práve naopak. Mandalorian vyzerá ako kinofilm zostrihaný na niekoľko hodinových dielov. Bol drahý, vyzerá profesionálne a sklamať nás nemá ani akčná stránka. Jednotlivé epizódy začne Disney+ s týždennou frekvenciou vysielať už od 12. novembra, a teda v deň, kedy sa spúšťa samotná služba.

Domov
Zdieľať
Diskusia