Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019 o 16:56
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Žena písala svojmu zosnulému otcovi každý deň správy, aj napriek tomu, že už nežil. Po štyroch rokoch dostala odpoveď

NEWS SMRŤ SPRÁVA
Uložiť Uložené

Správu späť skutočne nikdy nečakala.

Žena posielala svojmu otcovi každý deň správy, aj napriek tomu, že pred štyrmi rokmi zomrel. Na štvrté výročie jeho úmrtia mu Chastity Patterson poslala na staré číslo správu: „Ahoj oci, píšem ja. Zajtrajšok bude opäť náročný!“ V správe napísala, že ho ľúbi a napísala mu tie najväčšie životné míľniky, ktorých sa už nedožil, spomína The Independent. Zmaturovala, zamilovala sa a dokonca porazila rakovinu. Žiadnu odpoveď nečakala.

 

Odpoveď však na seba nenechala dlho čakať a krátko na to obletela celý svet. Správu späť jej poslal 23-ročný Brad, ktorý povedal, že všetky jej správy posledné štyri roky čítal. Povedal, že mu v roku 2014 umrela dcéra počas autohavárie a že jej sms-ky vnímal ako „správy od Boha“.

Mrzí ma, že si stratila niekoho, kto ti bol tak blízky. Počúval som ťa roky a sledoval som, ako rastieš a čím si prechádzaš. Celé tie roky som ti chcel odpísať, ale nechcel som ti zlomiť srdce,“ pokračoval tým, že jej otec by bol na ňu hrdý a že dúfa, že ak by jeho dcéra žila, tak by sa raz stala ženou akou je ona. Spomína, že sa na jej správy stále tešil a že mu veľmi pomohla v čase po havárii jeho dcéry.

Odporúčané
Poslal si už SMS-ku svojmu „telefónnemu susedovi“? Internet valcuje nový trend, ľudia posielajú správy takmer rovnakému číslu Poslal si už SMS-ku svojmu „telefónnemu susedovi“? Internet valcuje nový trend, ľudia posielajú správy takmer rovnakému číslu 7. augusta 2019 o 20:45

Chastity vníma jeho správy ako znamenie, že je všetko v poriadku a že ho môže nechať odpočívať.

Domov
Zdieľať
Diskusia