Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 22:13
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Manažérka amerického McDonaldu hodila zákazníčke do tváre mixér. Sťažovala sa totiž, že nedostala to, čo si objednala

NEWS
Uložiť Uložené

Začala po nich hádzať jedlo a oni jej to vrátili mixérom.

Manažérka McDonaldu hodila do tváre nespokojnej zákazníčky mixér, pretože sa sťažovala, že nedostala čo si objednala. Incident sa odohral v Ohiu a celý je zachytený na bezpečnostnej kamere, informuje The Independent. Na záberoch je vidieť, ako zákazníčku, Britany Price mixér trafil a zhodil na zem. Tá neskôr povedala, že sa do reštaurácie vrátila, pretože si všimla, že v taškách nemá to, čo chcela.

Po tom, čo ju trafil mixér mala zlomenú lícnu kosť a nos a musela podstúpiť viaceré operácie. Na videozázname môžeš vidieť, že Britany stojí pri pulte a hovorí zamestnancom čo je s jej objednávkou zlé. Tvrdí, že tam čakala 25 minút a celú dobu ju ignorovali, potom sa vrátila do auta pre zvyšok tašiek a pýtala si vrátenie peňazí, začala kričať a hádzať po nich jedlo.

Odporúčané
Bašta hovädzieho McDonald's testuje vegánske burgre Bašta hovädzieho McDonald's testuje vegánske burgre 27. septembra 2019, 17:05

Britany svoje rozhodnutie hádzať jedlo neľutuje, pretože si myslí, že by ich hádka dopadla rovnako, aj keby tak neurobila. „Naozaj si nemyslím, že to mohlo mať iný záver, aj keby sme sa len slovne hádali, tak by to urobila.“

Manažérka McDonaldu hodila zákazníčke do tváre mixér. Sťažovala sa totiž, že nedostala to, čo si objednala
Manažérka McDonaldu hodila zákazníčke do tváre mixér. Sťažovala sa totiž, že nedostala to, čo si objednala Zdroj: WLWT

„Bezpečie našich zákazníkov a zamestnancov je našou úplnou prioritou,“ vyjadril sa k incidentu hovorca McDonald´s. Povedal, že toto správanie neodzrkadľuje ich hodnoty a preto vie potvrdiť, že daná manažérka už pre ich spoločnosť nepracuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia