Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 17:55
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Reportéra vyhodili po tom, čo v živom vysielaní z autosalónu začal skákať po historických autách. Tvrdil, že sa cíti ako dieťa

NEWS
Uložiť Uložené

Milovníci áut hovoria, že jeho správanie bolo šokujúce a bez rešpektu.

Angel Cardenas robil reportáž z Medzinárodného autosalónu v Sacramente, keď mu napadlo zrealizovať pár skutočne hlúpych vecí. Pravdepodobne chcel pobaviť divákov, spomína Buzzfeed. Angela dovnútra pustili skôr, než celú prehliadku otvorili, a preto mal množstvo priestoru robiť čokoľvek, čo chcel.

Sám povedal, že sa cítil ako dieťa v obchode so sladkosťami. Milovníci historických áut okamžite zareagovali, jeho správanie bolo podľa nich šokujúce a bez rešpektu. Keď ho na konci jeho predstavenia požiadali, aby z auta zišiel, vtipne ešte poznamenal: „Z toho asi budú problémy.“ Nemýlil sa.

Ako na videu sám vidíš, na jedno najprv vyskočil a neskôr pokračoval k iným. Zdalo sa aj, že jeden veterán oškrel dverami iného, neskôr však tvrdil, že to bolo naplánované a v skutočnosti sa autá nedotkli. Autosalón sa neskôr k situácii vyjadril a povedal, že skutočne nebolo žiadne z áut poškodené.

Keď manažér autosalónu telefonoval do televízie s tým, že sa chcel sťažovať na neprimerané správanie ich reportéra, povedali, že ho už vyhodili a ospravedlnili sa zaňho.

Odporúčané
Reportér bojoval pri hurikáne Florence o život vďaka vtipnému divadelnému výkonu. Odhalili ho dvaja muži v pozadí Reportér bojoval pri hurikáne Florence o život vďaka vtipnému divadelnému výkonu. Odhalili ho dvaja muži v pozadí 15. septembra 2018, 12:38

Angel priznal, že jeho správanie bolo detinské a nebolo na mieste. Hovorí, že zrejme prekročil nejaké hranice, no nikdy nechcel vyzerať, že majiteľov áut nerešpektuje. Dodáva, že sa majiteľom jednotlivých vozidiel sám ozve a ospravedlní.

Domov
Zdieľať
Diskusia