Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 13:50
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Opitý muž vošiel v zoo do výbehu leva a začal ho dráždiť. Ten sa nenechal a po niekoľkých sekundách na neho skočil

NEWS INDIA
Uložiť Uložené

V Indii si muž myslel, že sa mu zrejme nemôže nič stať. Mýlil sa.

Ľudia si niekedy neuvedomujú nebezpečenstvo a pre jeden okamih sú ochotní riskovať aj vlastný život. Dôkazom toho môže byť aj nedávno pridané video na Youtube. To zaznamenáva okamih, ako sa muž priblížil nebezpečne blízko k levovi.

Celé sa to udialo v zoo v Naí Dillí. Spočiatku to vyzeralo tak, ako keby sa mladík zvieraťu prihováral. Šelma sa po niekoľkých sekundách začala k mužovi pomaličky približovať. Keď to už vyzeralo tak, že sa spriatelili, lev na neho skočil.

Muž vošiel do v zoo výbehu leva a začal ho dráždiť. Ten sa nenechal a po niekoľkých sekundách na neho skončil
Muž vošiel do v zoo výbehu leva a začal ho dráždiť. Ten sa nenechal a po niekoľkých sekundách na neho skončil Zdroj: YT/ Viral India

Muža identifikovali ako Rehana Khana, má 28 rokov. Podľa všetkého bol opitý a má mentálne problémy. Zaujímavé tiež je, že sa mu podarilo nepozorované preliezť plot – výbeh je totiž strážený. Muža nakoniec zachránil personál zoologickej záhrady.

Odporúčané
Návštevníci francúzskej zoo do kože nosorožca vyryli svoje mená Návštevníci francúzskej zoo do kože nosorožca vyryli svoje mená 23. augusta 2019, 20:20

Mal obrovské šťastie, že sa mu podarilo prežiť. Nechýbalo veľa a celá situácia mohla dopadnúť tragicky. Zoo bola už v minulosti kritizovaná za nedostatočnú bezpečnosť. Po incidente tak majú dôvod opäť popremýšľať, či sú ich bezpečnostné opatrenia dostačujúce.

Domov
Zdieľať
Diskusia