Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2019, 20:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kto si? Lady Gaga neprijala návrh streamera Ninju, aby jej vysvetlil, čo je Fortnite. Skomolila aj názov populárnej hry

NEWS LADY GAGA
Uložiť Uložené

Lady Gaga pravdepodobne prišla o niekoľko fanúšikov, ktorí sú zároveň vášnivými hráčmi.

Lady Gaga patrí medzi najpopulárnejšie speváčky na svete, zdá sa však, že hráčsky svet je pre ňu na míle vzdialenou záležitosťou. Na svoj oficiálny účet na Twitteri totiž pred niekoľkými hodinami pridala veľmi jednoduchú otázku „What’s fortnight?“ Jej cieľom bolo zistiť, o čom je populárna hra Fortnite, o ktorej sa aktuálne veľmi intenzívne hovorí a píše kvôli rozhodnutiu tvorcov chvíľkovo kompletne vypnúť celú platformu. 

Odporúčané
Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálnych sieťach. Vývojári vypli hru a nová sezóna sa nezačala Fortnite skončil, nekomunikuje na sociálnych sieťach. Vývojári vypli hru a nová sezóna sa nezačala 14. októbra 2019, 12:05

Kotaku informuje o enormnom úspechu príspevku popovej speváčky, ktorý si veľmi rýchlo vyslúžil milión lajkov a stovky tisíc zdieľaní. Tweet sa dostal až k najpopulárnejšiemu streamerovi na planéte – Ninjovi, ktorý Lady Gaga vtipne odpovedal. Navrhol jej, že mu stačí zavolať a vysvetlí jej, o čo ide. Použil pri tom referencie na názvy skladieb speváckej hviezdy. 

 

„Call me on the Telephone. I'll give you a Million Reasons to play. You and I,“ napísal Ninja ako odpoveď. Pravdepodobne však nečakal, že Lady Gaga ešte odpovie. Pred celým svetom sa ho opýtala, kto vlastne je, čím poukázala na to, že je vo svete populárnej hudby neznámy aj napriek veľkému počtu sledovateľov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia