Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 7:40
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Najhorúcejšia kampaň na spodnú bielizeň patrí značke Agent Provocateur

Najhorúcejšia kampaň na spodnú bielizeň patrí značke Agent Provocateur
Zdroj: Agent Provocateur
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Svoje 25. výročie oslavuje britská značka vo veľkom štýle, my nenamietame.

Každý, kto sa aspoň trochu vyzná, vie, že Agent Provocateur patrí medzi najexklúzivnejších výrobcov spodnej bielizne na trhu a zakaždým príde s netradičnou prezentáciou svojich kúskov. Minulý rok to bolo obsadenie Teyany Taylor, ktorá odhalila vyšportované krivky a na oslavu svojho 25. výročia prichádza britská značka s najhorúcejšou kampaňou sezóny. 

Neuveriteľne hravé a ženské návrhy ťa tentokrát prenesú do tajného sveta AP - Súkromného klubu, v ktorom neexistujú zábrany a jediným cieľom je nikdy nekončiaca zábava. V priebehu necelej minúty pochopíš, že svet spodného prádla nie je len o značke Victoria's Secret a ich honosných prehliadkach, ale hlavne spokojosti so samou sebou.  

Jednotlivé kúsky si môžete zakúpiť priamo na oficiálnej stránke

V prípade, že sa o módne dianie zaujímaš aj trochu bližšie, tak určite nezabudni navštíviť náš instagramový účet @refreshermarket, ktorý ti poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia