Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2019, 8:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Oliver Oswald radí, ako riešiť šikanu na internete alebo v škole

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na stránke polície prezradil mladý herec čosi viac zo svojho súkromia, aby sa ostatní vyvarovali rovnakej chyby.

Ešte v závere augusta sa Oliver Oswald objavil na titulke jedného zo slovenských denníkov a jeho tvár sme mali možnosť vidieť pri veľkom nápise „Ako ma šikanovali.“ Exkluzívne prezradil čosi viac zo svojej minulosti, čo si všimla aj polícia Slovenskej republiky. 18-ročného herca pozvala na Ministerstvo vnútra, kde vzniklo krátke video upozorňujúce na šikanu. 

Odporúčané
V Oteckoch zažil mladý pár Dorka a Luky prvú sexuálnu skúsenosť. Na hrátky 18-ročných hercov diváci reagujú rozporuplne V Oteckoch zažil mladý pár Dorka a Luky prvú sexuálnu skúsenosť. Na hrátky 18-ročných hercov diváci reagujú rozporuplne 6. júna 2019, 16:56

Oliver hovorí o tom, že aj on sám si niektorými druhmi šikany prešiel, rovesníci sa mu vysmievali napríklad pre jeho vzhľad a zažil si aj ponižovanie na internete. V tom čase nevedel, ako má tento problém riešiť, otvorene však hovorí zo svojej osobnej skúsenosti o tom, že najhoršie, čo môže človek v tomto prípade spraviť je, že si to nechá pre seba. 

Populárny herec zo seriálu Oteckovia radí mladým ľuďom, aby v takom prípade okamžite povedali o všetkom svojim rodičom. Zveriť sa osobe, ktorej dôverujeme, je v tomto prípade najdôležitejšie. Oliver hovoril aj o tom, akými spôsobmi je v súčasnosti mládež šikanovaná a chce pomôcť, aby sa ostatní nemuseli trápiť.

Odporúčané
Karin zo seriálu Oteckovia: Som závislá na teniskách, oblečení a jedle (Rozhovor) Karin zo seriálu Oteckovia: Som závislá na teniskách, oblečení a jedle (Rozhovor) 17. júla 2019, 21:22

 

Domov
Zdieľať
Diskusia