Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 16:43
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Influencerka má na fotografiách neustále rovnaké oblaky, ona sa však netají tým, že si fotky upravuje

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Nehanbí sa za to.

Nedávno sme ti priniesli článok o tom, ako sa ľudia snažia byť na internete „in“ a vytvárajú okolo seba falošný obraz. Je to téma, ktorá je momentálne aktuálna a aj Instagram sa tento životný štýl snaží regulovať. Teda, spoločnosť skúša, čo by mohlo fungovať. Napríklad testujú, ako by fungovala obrázková sociálna sieť, ak by sa odstránili lajky.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ⛅Tupi Saravia ⛅ (@tupisaravia),

Ľudia využívajú rôzne aplikácie, aby ich fotka vyzerala lepšie. Menia farbu, jas, upravujú pozadie či tvár. Do hľadáčiku viacerých médií sa momentálne dostala blogerka-cestovateľka Tupi Saravia. Využíva aplikáciu, ktorá mení oblohu tak, aby bola pre oko sledovateľa zaujímavejšia. Sama už v minulosti napísala, že si takouto aplikáciou pomáha, dokonca si z toho spravila aj srandu. Internet je však občas nekompromisný, a tak je jej upravovanie fotiek na pretrase. Na Instagrame ju sleduje takmer 300 000 ľudí.

V komentároch sa objavujú rôzne posmešky na jej adresu. Vraj ju sledujú oblaky, všetko sa točí okolo nej. „Aha, pozrite sa, konečne nové oblaky!“ napísala jedna z jej sledovateliek. Dodáva však, že jej fotky miluje a dúfa, že bude také ďalej postovať. „Aplikácia sa volá QUICKSHOT,.. v story môžete vidieť, ako aplikáciu používam a ako editujem fotografie,“ napísala pod poslednú fotku na Instagram.

Odporúčané
Slovák si kúpi drahé auto, pritom žije do tridsiatky s rodičmi. Sociálny status na internete je viac ako zdravie či komfort Slovák si kúpi drahé auto, pritom žije do tridsiatky s rodičmi. Sociálny status na internete je viac ako zdravie či komfort 27. augusta 2019, 19:24

Blogerka z minikauzy vykorčuľovala solídne. Opäť však otvorila Pandorinu skrinku, ktorá momentálne trápi spoločnosť – je nutné ohýbať realitu, aby sme vytvárali falošný obraz svojej dokonalosti? Je to, samozrejme, každého rozhodnutie, ako sa bude na sociálnych sieťach prezentovať.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ⛅Tupi Saravia ⛅ (@tupisaravia),

Domov
Zdieľať
Diskusia