Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2019, 13:39
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov

Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3 POČÍTAČOVÉ TRIKY (CGI, VFX, VIZUÁLNE EFEKTY)
Uložiť Uložené

Keanu Reeves mal vďaka pomoci od chlapov v zelenom prestrojení dostatok času na to, aby zabíjal nepriateľov.

Po závere tretej časti s Johnom Wickom bola len otázka času, kedy nám filmári oznámia, že sa bude nakrúcať aj štvorka. Takmer dvojročné čakanie si môžeme skrátiť napríklad sledovaním videí zo zákulisia.

Odporúčané
Eminemove rapové šialenstvo menom Rap God má klip Eminemove rapové šialenstvo menom Rap God má klip 27. novembra 2013, 18:45

V nich sa dozvieš aj to, ako sa natáčala šialená jazda na motorkách, pri ktorej sa musel John brániť pred hordou zabijakov. V skutočnosti bola akčná scéna vytvorená v miestnosti so zeleným plátnom, pričom samotné motorky s jazdcami posúvali muži v zelených kostýmoch. Okrem nich bol však celý záber vytvorený pomocou počítačových efektov.

V recenzii sme Johnovi Wickovi 3 udelili deväť bodov z desiatich a štvrtej časti sa dočkáme 21. mája (květen) 2021. Pripomeňme si, že sa v najnovšom diele Keanu Reeves spojil s kráskou Halle Berry a jej dvojicou psov. Na záver bol však zradený svojím priateľom Winstonom (i keď je možné, že išlo o naplánovanú hru pred vedením).

Domov
Zdieľať
Diskusia