Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 14:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Svojho protivníka v MMA dokončil za 11 sekúnd. Sleduj najrýchlejšiu ukončovaciu techniku na zemi v histórii Bellatoru

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aviv Gozali sa so svojím protivníkom nemaznal.

Iba 18-ročný mladík Aviv Gozali sa navždy zapísal do histórie organizácie Bellator MMA. Expert na jiu jitsu sa predstavil na podujatí Bellator 225 vo Webster Bank Arena v americkom meste Bridgeport, kde naňho v oktagone čakal bieloruský bojovník Eduard Muravitskij, upozornil Business Insider.

Aviv sa Bielorusa nezľakol a namiesto toho, aby zápas začal priateľským dotykom rukavíc, rovno skĺzol na podlahu a za nohy so sebou stiahol aj Eduarda. Aviv hneď začal s pákou, na čo zrejme Muravitskij nebol pripravený, a tak rozhodca po pobúchaní o podlahu zo strany Bielorusa zápas rovno ukončil.

Gozali tak zaknihoval historický rekord pomocou šikovnej ukončovacej techniky, keď súboj doviedol do konca za 11 sekúnd. Rekord na Twitteri potvrdil aj prezident Bellatoru MMA Scott Coker, avšak časť fanúšikov na sociálnych sieťach zostala skeptická. Vraj niet čo oslavovať, keď Aviv nedokáže s útokom počkať ani pár sekúnd, kým sa bojovníci tradične pozdravia dotykom rukavíc.


Domov
Zdieľať
Diskusia