Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 12:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Šťastlivec si domov odnáša 90 miliónov eur. Vyhral hlavnú výhru v Eurojackpote

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V hre Eurojackpot padla najvyššia možná výhra.

V hre Eurojackpot je najvyššia možná výhra 90 miliónov eur. Ak sa táto čiastka naplní, všetky ostatné stávky vytvárajú nasledujúci jackpot. Hra je medzi stávkarmi populárna najmä preto, že oproti bežným lotériám máš šancu na jackpot 1 ku 95 miliónov, zatiaľ čo u konkurencie táto šanca dosahuje úroveň až 1 ku 140 miliónom, upozornili TVNoviny.sk.


Možno si to uvedomoval aj šťastný Fín, ktorý sa v posledných hodinách stal majiteľom hlavnej výhry. Identita výhercu samozrejme zatiaľ nebola odhalená, a zrejme to tak šťastlivec bude chcieť udržať aj naďalej, ale poznáme aspoň výherné čísla, ktoré mu jackpot priniesli. Fín stavil na kombináciu 15-18-19-41-42.


V nasledujúcich týždňoch sa bude musieť prihlásiť s výherným tiketom, aby mohla byť celá operácia úspešne skompletizovaná a on si mohol prevziať výhernú čiastku. Ide o prvý maximálny jackpot od jari tohto roku, keď si dvaja hráči museli čiastku 90 miliónov eur rozdeliť. Prvá polovica smerovala do Poľska a druhá zase do Nemecka.

Šťastlivec si domov odnáša 90 miliónov eur. Vyhral hlavnú výhru v Eurojackpote
Zdroj: Tim Reckmann/Flickr
Domov
Zdieľať
Diskusia