Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 14:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Podľa dcéry Stana Leeho si Disney a Marvel jej otca vôbec nevážili. V spore o Spider-Mana fandí Sony

Podľa dcéry Stana Leeho si Disney a Marvel jej otca vôbec nevážili. V spore o Spider-Mana fandí Sony
Zdroj: wikimedia / Gage Skidmore
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dcéra legendárneho Stana Leeho kritizuje prístup vedúcich Disney a Marvelu.

V časoch, kedy sa Sony jednoznačne nepohodlo s Disney/Marvelom, prichádza na scénu so svojimi slovami aj dcéra Stana Leeho. 

Marvel a Disney usilujúci sa o kontrolu nad dielom môjho otca musia byť kontrolovaní a vyvážení tými, ktorí okrem profitovania majú pravú úctu pre Stana Leeho a jeho dedičstvo. Či už je to Sony alebo niekto iný, pokračujúci vývoj Stanových postáv a jeho dedičstva si zaslúži viacero náhľadov“ povedala pre TMZ Leeho dcéra.

Odporúčané
Nike nám posúva Air Max 90 ICE Pack Nike nám posúva Air Max 90 ICE Pack 25. decembra 2013, 15:47

Keď môj otec zomrel, nikto z Marvelu či Disney sa so mnou nespojil. Od prvého dňa degradovali prácu môjho otca a jemu či jeho odkazu nikdy nepreukázali žiaden rešpekt alebo slušnosť. V konečnom dôsledku, nikto nemohol s mojím otcom zaobchádzať horšie, ako predstavitelia Marvelu a Disney,“ prehlásila.

Z jej slov možno s určitosťou povedať, že ani v najmenšom prípade nepodporuje Disney a Marvel. Podľa posledných informácií malo Disney z konečného zisku zo Spider-Mana získavať 5 %, no v novom návrhu zmluvy žiadali od Sony, aby sa rozdelili 50:50. Viac informácií nájdeš v tomto článku.

Odporúčané
Štrikovaná ponuka adidas Originals na tuhú zimu Štrikovaná ponuka adidas Originals na tuhú zimu 21. septembra 2013, 4:44
Domov
Zdieľať
Diskusia