Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2019, 12:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

50 Cent nazval Rick Rossa poníkom a príživníkom, dostali sa do ostrého konfliktu. Kto je menším prínosom pre kultúru?

HUDBA 50 CENT RICK ROSS
Uložiť Uložené

Dvojica populárnych raperov s viac ako 20-ročnou kariérou si posiela odkazy cez médiá.

Už o pár dní uzrie svetlo sveta Rick Rossov ďalší sólový album s názvom Port of Miami 2, o ktorom prezradil čosi viac aj v nedávnom rozhovore. Dozvedáme sa, že na spoločnej skladbe sa napriek nie práve ideálnej histórii objavia Lil Wayne a Pusha-T. Chcú zažehnať spoločný spor. Ten sa datuje ešte do roku 2006, kedy mal Weezy pocit, že Pusha kopíruje jeho štýl, keď nosí BAPE. 

Následne ešte dostal Rick Ross otázku, či si vie predstaviť spoluprácu s 50 Centom v súčasnej dobe. Na to odpovedá, že je hudobný biznismen a keby mal ešte Fifty nejakú hodnotu, dávno by s ním niečo urobil. Aktuálne už podľa neho za nič nestojí. Rešpektuje však jeho staršie veci. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#PressPlay: Oop! #RickRoss speaks on his former beef with #50Cent Y’all think he was throwing shade or just being honest? (: @bigboysneighborhood)

Príspevok, ktorý zdieľa The Shade Room (@theshaderoom),

Netrvalo dlho a Complexu sa podarilo získať aj reakciu 50 Centa, ktorý je dlhodobo známy tým, že radšej ako cez hudbu sa prejavuje prostredníctvom Instagramu. Rick Rossovi odkazuje, že v jeho prípade nevidí žiadny hudobný prínos a rovnako by s ním nikdy hudbu nerobil. Nazýva ho poníkom a tvrdí, že sa priživuje na ostatných interpretoch. 

Otázkou je, či sa opäť otvára približne dekádu starý spor, ktorý sa začal na jednom odovzdávaní cien, kde sa údajne Rick Ross zle pozrel na Fiftyho. Celý beef sa následne niesol viacerými skladbami a pokračoval aj minulý rok na Instagrame, keď raper zosmiešňoval Rozayov zdravotný stav po tom, čo bol prevezený do nemocnice. 

Odporúčané
Eminem a 50 Cent nakladajú Ja Rulovi ako za starých čias Eminem a 50 Cent nakladajú Ja Rulovi ako za starých čias 20. júla 2019, 14:01
Domov
Zdieľať
Diskusia