Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2019, 12:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Bahamách zomrel známy miliardár. Tragická havária helikoptéry pripravila o život sedem ľudí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zahynul aj podnikateľ a filantrop Chris Cline so svojou dcérou.

Agentúra BNO News informuje o nešťastnej udalosti, ktorá sa stala len pred pár hodinami na Bahamách. Na ostrove sa do Atlantického oceánu krátko po vzlete zrútila helikoptéra so siedmimi ľuďmi na palube. Medzi obeťami priatelia identifikovali známeho podnikateľa a filantropa Chrisa Clinea, ktorý nadobudol obrovský majetok vďaka dlhoročnej práci v baníckom priemysle. 

Z baníka sa vypracoval na manažéra a v súčasnosti bol považovaný za najzásadnejšiu postavu uhoľného priemyslu na celom svete. Nešťastná udalosť sa stala len pár hodín predtým, ako Cline oslávil 62. narodeniny.

Zatiaľ nie sú zverejnené informácie o tom, čo presne sa stalo a nie je známa ani identita ďalších obetí. Vieme len to, že helikoptéra štartovala na ostrove Big Grand Cay a smerovať mala na Floridu. Chris Cline po sebe podľa dostupných zdrojov zanechal majetok vo výške 1,8 miliardy dolárov

Domov
Zdieľať
Diskusia