Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2019, 7:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Populárny youtuber údajne spáchal samovraždu. Predtým uverejnil video, ktoré malo byť varovaním

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Americký youtuber známy pod pseudonymom Etika dal verejnosti veľakrát najavo, že má psychické problémy, nakoniec sa pravdepodobne naplnil najhorší scenár.

Youtuber zo zatiaľ neznámych dôvodov údajne spáchal samovraždu. NYPD podľa ABC 7 NY potvrdila, že jeho telo bolo nájdené počas pondelkovej noci v East River v najjužnejšej časti ostrova Manhattan. Práve v tejto oblasti na Manhattan Bridge boli nájdené aj jeho osobné veci vrátane dokladov, peňaženky, telefónu a Nintenda Switch.

Pátranie po osobe známej pod pseudonymom Etika sa začalo ešte 19. júna, približne 36 hodín po tom, čo na svoj YouTube kanál pridal video, kde hovorí o svojich samovražedných sklonoch

Podľa Complexu bolo náznakov týkajúcich sa samovraždy viac. V októbri minulého roku bol na jeho kanál údajne pridaný pornografický materiál a on zverejnil komentár „time to die.“ V apríli rozbehol sériu Tweetov, po ktorých jeden z fanúšikov zavolal políciu a tá ho zadržala. Vraj boli súčasťou aj fotografie, kde sa vyhráža samovraždou a drží zbraň pri svojej hlave. 

Minulý mesiac eše napadol policajta a bol hospitalizovaný. Aktuálnym informáciám o údajnej samovražde predchádzalo 8-minútové video, ktoré malo byť varovaním a upozornením, že sa niečo ide diať. Aj napriek dlhodobým psychickým problémom zatiaľ NYPD nepotvrdila, čo sa vlastne stalo. 

Etika sa živil videami, v ktorých streamoval hry na Nintendo. Bol svojím spôsobom jedinečný, vybudoval si masívnu základnu niekoľkých stoviek tisíc sledovateľov na YouTube. Viac ako 300-tisíc ľudí ho sledovalo aj na Twitteri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia