Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 8:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jim Carrey odmieta selfie s fanúšikmi. Ľudia ich publikujú na Instagram, aby sa cítili dôležití, tvrdí herec

Jim Carrey odmieta selfie s fanúšikmi. Ľudia ich publikujú na Instagram, aby sa cítili dôležití, tvrdí herec
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY INSTAGRAM JIM CARREY
Uložiť Uložené

Súhlasíš s jeho postojom aj ty?

Nemám pocit, že existuje nejaká naliehavá zodpovednosť uspokojiť každého. Nie som k ľuďom krutý, ale omnoho viac by som uprednostnil konverzáciu typu 'ahoj', 'kto si', 'čo dnes robíš', než iba vyhotovenie selfie. Pretože kvôli selfie prestávajú ľudia žiť,“ vyjadril sa slávny komediálny herec Jim Carrey v debate pre The Hollywood Reporter.

Carrey si ďalej myslí, že pridávanie podobných fotografií na sociálne siete má v ľuďoch iba vytvoriť akýsi pocit, že sú viac než ostatní. „A potom to (fotografia) putuje na Instagram, aby v ľuďoch vznikol falošný pocit dôležitosti. Každý bol nadšený zo Stevea Jobsa, ale ja si ho predstavujem ako v pekle bežiaceho muža pred démonmi, ktorí požadujú selfie,“ dodal k téme fotenia sa s celebritami Carrey.

Odporúčané
Leopardie bundy zo spolupráce Mitchell & Ness x Gourmet Leopardie bundy zo spolupráce Mitchell & Ness x Gourmet 25. októbra 2012, 18:50

V diskusii ďalej objasnil, že kvôli postávam z filmov fanúšikovia vnímajú človeka inak, než akým je v skutočnosti. „Ľudia vytvárajú váš život. Vezmú pravdivé prvky a vložia ich do článku, ktorý pôsobí dôveryhodne, ale v skutočnosti je v ňom množstvom nepravdy,“ myslí si herec a neskôr v rozhovore s moderátorom pre THR dodáva: „Už dávno som sa prestal snažiť byť pre niekoho niečím, čím v skutočnosti nie som.

Byť slávnou osobnosťou nie je určite vôbec jednoduché a o Jimovi Carreym sa vo všeobecnosti vie, že vôbec nie je takým veselým človekom, akého sme mali možnosť neraz vidieť na plátne. Obľúbený herec už v minulosti priznal svoj ťažký boj s depresiami. Pokiaľ Carrey patrí medzi tvojich obľúbencov, nezabudni na to, že ho začiatkom budúceho roku budeš môcť vidieť v akčnom animáku Sonic the Hedgehog.

Domov
Zdieľať
Diskusia