Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 9:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slávni ľudia by sa nemali fotiť nahí, odkazuje Whoopi Goldberg Belle Thorne. Mladá herečka jej posiela instagramový odkaz cez slzy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Whoopi Goldberg reaguje na pár dní starú informáciu o tom, že Bella Thorne bola nútená zverejniť vlastné nahé fotky po tom, čo sa jej začal vyhrážať hacker.

Pred pár dňami obletela svet správa a hlavne nahé fotografie herečky a speváčky menom Belle Thorne, ktorá sa stala obeťou hackera. Ten sa jej vyhrážal, že obnažené snímky zverejní, a tak to radšej urobila sama s vyjadrením, že sa jej bude teraz lepšie spávať. 

Obzvlášť známi ľudia by si mali dávať pozor na svoje súkromie a hrozba hackerov je v dnešnej dobe naozaj reálna, tento prípad bol teda veľkým ponaučením aj pre širokú verejnosť a jej kolegov. A aj keď to mohlo celé v tomto bode skončiť a veľmi rýchlo sa na všetko zabudnúť, teraz má celá situácia ďaleko väčšiu dohru. 

Odporúčané
Herečka Bella Thorne zverejnila nahé fotky. Vydieral ju hacker, tak to urobila sama Herečka Bella Thorne zverejnila nahé fotky. Vydieral ju hacker, tak to urobila sama 16. júna 2019, 10:07

O tú sa postarala uznávaná herečka, speváčka komička aj spisovateľka Whoopi Goldberg. V talk show The View majiteľka najprestížnejších cien na svete skonštatovala, že ľudia, ktorí sú slávni, by sa nemali fotiť nahí bez ohľadu na vek. 

Pridala aj malú lekciu z cloudových úložísk a konštatuje, že keď sa tieto snímky dostanú na cloud, pre hackerov sú prakticky voľne dostupné. Je jej ľúto, že si to niekto v roku 2019 neuvedomuje. Aj keď sa jej zvyšná trojica oponovala, celkový dojem bol pre Bellu výsmešný a podpory sa nedočkala, aj keď ju určite očakávala.  

Aj v tomto momente by to celé mohlo skončiť, ani to sa však nestalo, keďže sa tieto vyjadrenia pochopiteľne dostali až ku Belle Thorne. Tá na svojom Instagrame uverejnila sériu príbehov, v ktorých Whoopi odkazuje, aby sa za svoje vyjadrenia hanbila. Dôvodom má byť, že ničí psychiku každého mladého dievčaťa, ktoré niekedy niečo podobné spravili. 

 

Ku Belle sa postupne pridávajú aj ďalšie mladé herečky a speváčky, ktoré jej vyjadrujú podporu a dávajú jej najavo, že to, čo spravila, bolo odvážne. Vyjadrenia Lucy Hale aj Dove Cameron dokonca sama zverejnila na svojich sociálnych sieťach.

Thorne taktiež prezradila, že jej volala Zendaya, s ktorou dlho preberali tému zosmiešňovania žien, čo je aktuálnou témou pre mladú generáciu. Komentár zakončuje odkazom pre samotnú talk show, ktorá dala Whoopi priestor na vyjadrenie sa. 

Sexualita je súčasť toho, že sme ľuďmi. Dove Cameron sa pýta, kde sa stratila podpora pre ženy a konštatuje, že pre Goldberg ani nevie nájsť milé slová

Lucy Hale je na Bellu hrdá, že nabrala odvahu vyjadriť sa

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

When ur friends come out of the woodworks to support u is all u need to be brave. PART ONE and thank u @dovecameron for speaking up SO much on this matter and posting on your grid.

Príspevok, ktorý zdieľa BELLA (@bellathorne),

Domov
Zdieľať
Diskusia