Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2019, 19:58
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PewDiePie má na svojom bankovom účte viac než 20 miliónov dolárov. V najnovšom videu hovorí o svojich príjmoch a publiku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Švédsky youtuber sa nebojí o číslach hovoriť úprimne.

Švédsky youtuber PewDiePie síce už nie je na prvom mieste v počte odberateľov, no stále patrí k najsledovanejším kanálom na svete a ako tvorcovi-jednotlivcovi mu stále patrí prvé miesto. Felix je dobre známy tým, že sa, na rozdiel od iných youtuberov, netají mnohými číslami a občas na svojom kanále hovorí o svojich príjmoch či dokonca publiku.

Rozhovoril sa aj v jeho najnovšom videu Looking at my Analytics, v ktorom jednoducho otvoril viacero služieb od Google, ako Trends a Analytics, a o čísla sa podelil s fanúšikmi. Vďaka tomu napríklad vieme, že je populárny po celom svete, pričom najviac jeho fanúšikov pochádza zo Švédska a Nórska.

Švéd reagoval aj na niektoré termíny, ktoré Google uviedol v spojení s jeho pseudonymom. Ľudia okrem iného googlia, aké sú Felixove príjmy a aká je jeho hodnota. PewDiePie sa preto sám vydal na Google, aby to zistil, a keď našiel, že jeho net worth je 20 miliónov dolárov, vyhlásil, že je to určite viac.

Následne dodal, že ani presne nevie, ako sa taká net worth ráta, no pokiaľ ide o čísla na jeho bankovom účte, svieti tam viac než 20 miliónov dolárov. Navyše, Švéd to dodal tónom, z ktorého môžeme usúdiť, že pôjde o ďaleko vyššiu sumu, než len o pár miliónov navyše. PewDiePie sa navyše neskôr porovnal aj s kanálmi ako T-Series či youtuberom Loganom Paulom.

Mimochodom, trhová hodnota, net worth, je jednoduchý výsledok všetkého majetku, od ktorého sú odpočítané všetky dlžoby. Inými slovami, tvoja net worth je všetko, čo vlastníš, mínus to, čo dlžíš.

Domov
Zdieľať
Diskusia