Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2019, 9:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna je najbohatšou speváčkou planéty. S majetkom 600 miliónov predbehla Madonnu

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Aktuálna spolupráca s LVMH pomohla Rihanne dostať sa na prvú priečku, budovanie populárnej značky Fenty sa teda vyplatilo.

Forbes informuje o obrovskom úspechu Rihanny, ktorá sa už dávno nevenuje len hudobnej tvorbe. Vďaka spolupráci jej značky Fenty s LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) sa stáva najbohatšou ženskou speváčkou na planéte. Jej majetok v súčasnosti presiahol 600 miliónov dolárov, čím predbehla Madonnu s náskokom približne 30 miliónov. 

Impérium s názvom Fenty bude pod prestížnym módnym domom rásť a rozširovať svoje portfólio o high end kúsky. Podľa všetkého však kráska z Barbadosu nikdy nedovolí, aby sa z jej projektu stal bezduchý biznis a pri kreatíve bude mať stále slovo. Snaží sa totiž, aby jej značka niesla aj hlbší odkaz a ucelenú myšlienku. 

Rihanna je od teraz najbohatšou speváčkou na planéte. S majetkom 600-miliónov predbehla Madonnu
Rihanna je od teraz najbohatšou speváčkou na planéte. S majetkom 600-miliónov predbehla Madonnu Zdroj: instagram.com/badgalriri

Len pre zaujímavosť, vďaka Highsnobiety sa ešte dozvedáme, že súčasný majetok Celine Dion sa odhaduje na 450 miliónov dolárov a v prípade Beyoncé je to asi 400 miliónov. 

Zároveň sme sa len pred pár hodinami dozvedeli, že prvým miliardárom v americkom rape sa stal legendárny JAY-Z, po stránke biznisu sa teda umelcom darí viac než dobre. Skoro 50-ročný interpret má však o trochu širšie podnikateľské portfólio. 

Odporúčané
JAY-Z je prvým miliardárom v americkom rape JAY-Z je prvým miliardárom v americkom rape 4. júna 2019, 7:53

Na záver ešte potešujúca informácia pre všetkých fanúšikov Riri, ktorí čakajú na novú hudbu. Na svojom Instagrame v posledných dňoch zverejnila na pár hodín video, kde trávi čas v štúdiu a už tradične prevracia oči s popisom: „Kde je nový album, Rihanna?“ Od vydania Anti sú to predsa len už tri roky, radi sa však necháme prekvapiť. 

Nový projekt Rihanna avizovala už v úplnom závere minulého roka, presne v deň Vianoc. Vtedy sme sa však dozvedeli len to, že to bude v nasledujúcich 12 mesiacoch. 

Odporúčané
Za peniaze by sa nikdy nevyzliekla, skúšal to už Playboy. Týchto 20 zaujímavostí o Rihanne si (možno) nevedel Za peniaze by sa nikdy nevyzliekla, skúšal to už Playboy. Týchto 20 zaujímavostí o Rihanne si (možno) nevedel 30. mája 2019, 10:41
Domov
Zdieľať
Diskusia