Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2019, 1:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus prichádza do nových Rapíkov starej matere na Géčku. Vychutnaj si Odviati vetrom flow naživo a bez efektov

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj Rapíky starej matere s poradovým číslom 22.

Rytmus má v pláne rok 2019 zasvätiť okrem osobného života aj hudbe, čo aktuálne dokazuje napríklad prostredníctvom série Bengorovky. V nej sa vracia k legendárnemu debutovému sólu a už sme sa dočkali trackov Som S5 a  Prečo 2. Paťo sa zároveň vracia aj k seriálu Rapíky starej matere, ktorý teraz dostáva už 22. pokračovanie. 

Tentokrát sa rozhodol naživo a bez efektov odprezentovať track Odviati vetrom, ktorý pochádza z najlepšieho rapového projektu, aký kedy na Slovensku a v Česku uzrel svetlo sveta. O hudobnú produkciu sa postaral pražský DJ Wich a ty si môžeš nestarnúcu vec pripomenúť.

Čo sa týka tradičnej selekcie luxusných áut, Rytmus dnes siahol po Géčku a nechýba ani sprievodný program, v rámci ktorého tretina Kontrafaktu navštívila tréningovú halu a reštauráciu. Tam už Rytmusa sprevádzajú aj členovia Pozor Records a viac už uvidíš v samotnom videu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia