Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2019, 15:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na premiéru Avengers: Endgame v Bratislave môžeš ísť lacnejšie, ako by ťa stál lístok v kine

FILMY A SERIÁLY AVENGERS MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vďaka Refresheru môžeš zažiť najväčšiu filmovú pecku tohto roka.

Na vyvrcholenie Avengers: Endgame netrpezlivo čakajú milióny ľudí po celom svete. Inak tomu nie je ani na Slovensku. V našej krajine je premiéra filmu od Marvelu naplánovaná na 25. apríla a ak nechceš platiť za lístok na otváracie premietanie plnú cenu, existuje možnosť, ako si zakončenie Avengers vychutnať za smiešnych 2,99 €.  

Nanešťastie, dostupné lístky sa už stihli vyčerpať. Medzi benefitmi však nájdeš mnoho iných zaujímavých vecí, veď vďaka predplatnému sa môžeš ísť pozrieť na bratislavský Autosalón počas novinárskeho dňa.
Odporúčané
Námorník Igor: Vozíme náklad za viac než 15 000 000 €, v každom prístave čaká na muža nová žena (Rozhovor) Námorník Igor: Vozíme náklad za viac než 15 000 000 €, v každom prístave čaká na muža nová žena (Rozhovor) 15. apríla 2019, 10:42

Stačí sa zaregistrovať na Refresheri, zaplatiť si predplatné, pričom môžeš zvoliť mesačnú verziu za 2,99 € alebo rovno ročnú, za ktorú zaplatíš len 2,50 € po prerátaní na mesiace. V našich benefitoch si potom vyhľadáš možnosť zúčastniť sa súkromného premietania premiéry Avengers: Endgame 25. apríla o 19:00 v kine Cinemax v bratislavskom obchodnom centre Bory Mall a už len počkať do štvrtku. 

Na premiéru Avengers: Endgame v Bratislave môžeš ísť za 2,99 €
Na premiéru Avengers: Endgame v Bratislave môžeš ísť za 2,99 € Zdroj: Marvel

Keď budeš šikovný a lístok na premiéru získaš, pri vstupe do kina sa už preukážeš iba benefitom v mobile. Tvoj benefit pritom platí pre dve osoby, takže môžeš zobrať aj kamaráta či frajerku. Mimochodom, vďaka mesačnému predplatnému ti po získaní lístka na súkromné premietanie zostane 50 kreditov, za ktoré môžeš získať napríklad neobmedzené dáta od Telekomu na 24 hodín. Oplatí sa, nie?

Domov
Zdieľať
Diskusia