Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 11:22
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PewDiePie sa v novom rape lúči s miestom najodoberanejšieho youtubera. T-Series sú podľa neho podvodníci a spojení s mafiou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kráľ YouTubu sa poslednýkrát lúči.

Už dlhé mesiace prebieha boj o prvé miesto najodoberanejší kanálu na YouTube. Švédsky youtuber PewDiePie to ako prvý dosiahol až na neuveriteľných 90 miliónov odberateľov, no na momenty ho už párkrát predbehol indický kanál s bollywoodskou produkciou T-Series.

Vojna medzi švédskym youtuberom a obrovskou indickou korporáciou prebieha už mesiace a prežíva ju veľká časť internetu a keď už bola situácia najhoršia a T-Series viedlo až o 25 000 odberateľov, PewDiePie pripravil ďalšie prekvapenie a aktuálne má o štvrť milióna viac odberateľov než kanál z Indie.

Ním je skutočne premakaný track Congratulations, kde sa Felix lúči s prvým miestom, emotívne všetkým za podporu a zároveň je to aj poriadne vtipné. Nevyhol sa však aj vážnejším témam a poukázal na to, že T-Series začínali s kradnutím trackov, že sú zodpovední za daňové podvody a že majú napojenia aj na indickú mafiu.

Oháňa sa aj listom, v ktorom mu T-Series píšu, nech už na to kašle a že potrebujú miliardu Indov, aby porazili jedného obyčajného Švéda. Všetko je samozrejme podané s nadsázkou a ty sa na tracku človeka, ktorý bude v našich srdciach navždy číslom 1, určite pobavíš.

Domov
Zdieľať
Diskusia