Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 13:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Paródia na prezidentské voľby: Martin Geňo uniesol Zuzanu Žabotovú a Maroša Kšeftoviča. Pomôže im Soroš?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pokiaľ si v poslednej dobe sledoval našu politickú scénu, video ťa dozaista perfektne pobaví.

Ku komisárovi Gordonovi prichádza Fetman a oznamuje mu, že prezidentských kandidátov Zuzanu Žabotovú, Štefana Karabina, Mariána Kotletu a Maroša Kšeftoviča uniesol zločinec prezývaný Čivava. Ako sa neskôr ukáže, obávaným zloduchom nie je nik iný, ako kontroverzný Martin Geňo.

Na scénu ďalej prichádza aj Geňov blízky kolega Rudolf Hasky, ktorý sa tak ako Geňo nebojí na nepriateľov vytiahnuť roxorové tyče. Video zabávajúce sa na kandidátoch tohtoročných prezidentských volieb od štúdia Stoned Cocks v nedávnej dobe na Pezinskom Alternatívom Filmovom Festivale vyhralo divácku cenu za Najlepší film festivalu.

 

Celé to bolo natočené pre filmový festival PAFF. 3 týždne dozadu som sľúbil organizátorom, že dodáme nejaký krátky film. Ale to som ešte netušil, o čom vôbec bude. Konkrétny námet vznikol 2 týždne dozadu pri našom skupinovom brainstormingu s fľašou Jägermeistera,“ vyjadril sa pre portál Refresher tvorca Fetmana II Michal Stym Patek.

Keďže mal kedysi prvý diel Fetmana veľký úspech a stala sa z toho akási pezinská legenda, povedali sme si, že ideme do pokračovania. A voľby nám iba prišli termínovo vhod. Určite to teda nebol nejaký dopredu premyslený kalkul,“ prezradil ďalej Michal.

Na celom videu dokopy pracovalo 7 hercov, dvaja zvukári, jedna producentka a Michal ako kameraman, scenárista, režisér, osvetlovač a strihač. O prípadnom pokračovaní Fetmana v súčasnej dobe už tvorcovia aktívne uvažujú, i keď netušia, o čom presne bude. Podľa Michala by mohlo ísť o prequel s názvom Fetman: Origins.

Domov
Zdieľať
Diskusia