Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2019, 9:58
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Harry Potter na štýl Pokémon Go sa nezadržateľne blíži, hráči budú zbierať artefakty, bojovať a kúzliť

TECH HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Ak sa ti pošťastí, v hre môžeš stretnúť Harryho, Rona či Hermionu.

Mobilná hra Harry Potter: Wizards Unite onedlho zazrie svetlo sveta. Momentálne je pre niekoľko vyvolených dostupná testovacia verzia, máme teda prvé zaručené info o tom, ako bude vyzerať.

Čarodejnícky svet zarytým fanúšikom nesmierne chýba, preto sa na mobilný titul mnohí tešia. Hra bude pravdepodobne zasadená do súčasnosti a hlavnou úlohou hráčov bude zbierať predmety. Vývojári sľubujú, že by po uvedení hry na trh v nej malo byť viac ako sto interakcií. Zbieranie artefaktov bude fungovať na princípe, ktorý poznáme z fenoménu Pokémon Go – treba mať internet a chodiť „po svete“. Možno sa ti dokonca podarí stretnúť jednu z hlavných postáv čarodejníckeho sveta.

Čo je cieľom hry? Budeš zamestnancom Ministerstva mágie a tvojou úlohou bude vyšetrovať a zastaviť udalosť s názvom Calamity.  Hráči nebudú bojovať proti sebe. Postavu si každý hráč vytvorí sám a bude klasifikovaný do jednej z troch tried. Každá bude mať špecifické schopnosti. 

Keďže sa hra točí okolo čarodejníctva, je prirodzené, že budeš vedieť čarovať. Aby si získal predmety, budeš musieť kúzliť a bojovať, pričom ti bude ubúdať energia (mana). Hra nebude jednotvárna, naberaním XP (skúseností) sa rozvíja príbeh a postupne sa dozvieš, prečo predmety vlastne zbieraš a čo to tá Calamity vlastne je. Hru si môžeš predregistrovať už teraz v Obchode Play, dostupná by mala byť tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia