Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 9:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Viktor Sheen má ženy na vodítku ako psy, Yzomandias označuje Milion+ za nový Wu Tang

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Sleduj nový videoklip, ktorý je ďalšou plnohodnotnou ukážkou zo Sheenovho avizovaného albumu Zlato.

V aktuálnom roku sa bude o titul najlepšieho albumu uchádzať aj Viktor Sheen, ktorý má v kariére našliapnuté viac než dobe a má zároveň ideálnu príležitosť potvrdiť to celistvým projektom. Ten by mal uzrieť svetlo sveta v nasledujúcich mesiacoch a niesť názov Zlato. Rovnomenný titul dostala aj prvá plnohodnotná ukážka, ktorá sa teší obrovskému úspechu. 

Dobiehať ju odteraz bude novinka Deja Vu s Yzomandiasom. V dnešnej dobe je už neodmysliteľnou súčasťou singlu aj videoklip, o ktorý sa už tradične postaral Jan Strach so svojim tímom. Chalani neostali svojej povesti nič dlžní a táto vec sa nesie v mierne pochmúrnom duchu, čo však v žiadnom prípade nie je prekážkou.

Popri prípravách nového projektu nezabúda Viktor Sheen ani na album Grál, ktorý sa bude už 6. apríla krstiť v Pražskom Rock Café. My sa budeme tešiť na ďalšie novinky a ty nám daj do komentárov vedieť, ako sa ti páči táto. 

Domov
Zdieľať
Diskusia