Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2019, 3:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kit Harington svojej manželke prezradil, ako skončí Game of Thrones. Tri dni sa s ním nerozprávala, hoci ho o to sama požiadala

Kit Harington svojej manželke prezradil, ako skončí Game of Thrones. Tri dni sa s ním nerozprávala, hoci ho o to sama požiadala
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

A pritom sa ho na to sama spýtala... ženy.

HBO sa všemožne snaží zabrániť spoilerom pre 8. sériu. Doposiaľ sa im to aj darilo a my budeme dúfať, že sa táto sága skončí a pre všetkých to bude rovnaké prekvapenie. Tých spoilerov ohľadom Game of Thrones už predsa len bolo neúrekom. Avšak, niektorí ľudia sa samozrejme o konci show dozvedia. Jednou z nich je aj Rose Leslie. Tá si zahrala Ygritte, Jonovu veľkú lásku s tragickým osudom. 

Herci sa dali dokope aj v súkromnom živote, pričom si minulé leto povedali svoje áno. O pár mesiacov neskôr si Rose pozastavila Kita a spýtala sa ho, ako skončí Game of Thrones. Kit neváhal, všetko jej prezradil a ona sa s ním na odmenu tri dni nerozprávala, hoci ho o to sama požiadala. Niekedy ženám proste nevyhovieš. 

Herec následne hovorí, že z konca nie je šťastný a ani smutný. Je spokojný s tým, čo tvorcovia vymysleli a tvrdí, že koniec ich seriálu bude prelomový. Užíva si teda posledné týždne relatívnej slobody, kým to celé vypukne a ľudia mu nedajú pokoj.  Záverečnej série s počtom epizód 6 sa na HBO dočkáme už čoskoro. Tá úvodná dorazí 14. apríla a my o nej nevieme takmer nič. Navnadiť sa môžeš nič nehovoriacim teaserom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia