Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 10:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kamionista sa v Česku vtipne zasekol v uličke medzi domami. Riadil sa navigáciou, ktorá ho tam zaviedla

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO
Uložiť Uložené

Keď slepo veríš GPS, takto to dopadne.

Ak sa chceš dobre zasmiať na európskych kamionistoch, ktorí vždy vedia kreatívne vymyslieť tie najbizarnejšie plány, určite sleduj facebookovú stránku Soferi Profesionisti EU. Nájdeš tam zbierku fotografií a videí profesionálnych šoférov, kde sa objavil aj mladý poľský kamionista.

Stal sa slávnym po tom, čo prechádzal českým mestom Chotěboř a namiesto toho, aby si všímal svoje okolie a rozmýšľal nad tým, kam svoj kamión nasmeruje, skončil zakliesnený medzi domami v úzkej ulici.

Na jej začiatku dokonca stojí dopravná značka, ktorá zakazuje prejazd vozidiel, pretože jej šírka jednoducho rozmernejším dopravným prostriedkom nepostačuje. Mladý Poliak privolaným policajtom rýchlo vysvetlil, že ho do ulice naviedla navigácia, ktorú nezmyselne slepo počúval, a tak teraz bude potrebné kamión vyslobodiť.

Zakliesnil sa však medzi domami natoľko, že sa nedokázal posunúť ani dopredu, ale ani dozadu. Pred samotným vyslobodzovaním preto museli z kamiónu povykladať náklad, keďže príliš ťažké vozidlo by vytiahnuť nedokázali.

Samozrejme, kamión poškodil aj fasády domov, medzi ktorými zostal zakliesnený, a tak bude Poliak na svoj šoférsky výkon spomínať ešte dlho.

Domov
Zdieľať
Diskusia