Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 6:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kit Harington si zobral domov sochu Jona Snowa z prvého teaseru poslednej série Game of Thrones

Kit Harington si zobral domov sochu Jona Snowa z prvého teaseru poslednej série Game of Thrones
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES JON SNOW
Uložiť Uložené

Podobný suvenír z natáčania by určite potešil každého fanúšika.

Britský rodák Kit Harington pracoval na populárnom fantasy seriáli Game of Thrones dlhých 9 rokov. Príbeh tohto jedinečného sveta sa mu zjavne dostal pod kožu, a tak sa nemôžeme čudovať, že si po závere natáčania finálnej série od štúdia vyžiadal na pamiatku „menší“ suvenír

Nedávno sme ťa informovali o zverejnení presného dátumu premiéry 8. série. K tomuto oznámeniu HBO taktiež publikovalo veľmi napínavé promo video, na ktorom sme videli troch príslušníkov rodu Starkovcov.

Sansa, Arya a Jon sa na záberoch nachádzali v hrobke pod Winterfellom, kde pozorovali vlastné sochy. Prečo o spomínanom videu vôbec hovorím? Kit Harington pre BBC Music totiž prezradil, že daný náhrobný pamätník sa už aktuálne nachádza priamo v jeho domácnosti.

Kit Harington vlastní v domácnosti sochu Jona Snowa. Ako ju plánuje využiť?
Kit Harington vlastní v domácnosti sochu Jona Snowa. Ako ju plánuje využiť? Zdroj: www.artstation.com

Herec so smiechom priznal, že sochu samého seba vlastní ako jediný člen štábu, čo podľa jeho názoru svedčí o jeho narcistickej povahe. Sochu Jona Snowa by chcel nakoniec prerobiť do formy vodnej fontánky.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Dúfajme teda, že sa s finálnou podobou nakoniec pochváli na sociálnych sietiach. Pokiaľ ti príde jeho nápad extravagantný, nezabúdaj na to, že mnohí herci si po natáčaní do svojich domácností vzali oveľa šialenejšie suveníry. 

Za príklad si spomeňme Marka Wahlberga a jeho penisovú protézu či Dakotu Johnson, ktorá si po nakrútení Fifty Shades of Grey so sebou vzala erotický bičík. Viac sa dočítaš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia