Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2018, 10:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najnovšiu reklamu na iPhone XR od Apple natočili v Prahe

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Transgas, Strahov, Národné divadlo či zastávka metra Vltavská. To sú destinácie, ktoré si Apple vybralo do novej reklamy pre iPhone XR.

Populárny výrobca elektroniky Apple predstavil pred pár mesiacmi novú radu telefónov iPhone, pričom sme sa dočkali hneď niekoľkých noviniek. Jednou z nich je aj model XR, ktorý dostáva displej s označením Liquid Retina. Práve na kvalite obrazu si Apple dáva obzvlášť záležať, a preto chce teraz potenciálnych používateľov presvedčiť novou reklamou.

Na prvý pohľad ide o klasickú produkčne náročnú záležitosť, ktorá zaujme a jednoducho ju chceš dopozerať do konca. Keď sa však zapozeráš trochu lepšie, zistíš, že technologický gigant spoza veľkej mláky si tentokrát ako lokalitu vybral české hlavné mesto.

V hlavnej úlohe uvidíš pražské dominanty ako Transgas, Strahov, Národné divadlo či zastávka metra Vltavská alebo Strahov. Podľa dostupných informácií boli tieto lokality uzavreté v priebehu jesene, a tak aspoň vieš, ako dlho približne trvá Applu pripraviť takúto reklamu. V komentároch nám daj určite vedieť, ako sa ti páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia