Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 12:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Alex Wortex: Sex s plyšákom mi pomáhala točiť rodina, kvôli kontroverzii som mala problémy s políciou (Rozhovor)

ZAUJÍMAVOSTI REFRESHER+
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba rozhovor s kontroverznou influencerkou Alex Wortex, ktorá sa preslávila jedinečným vzhľadom a prístupom k životu.

V rámci rozhovorov so známymi ľuďmi sme už mali možnosť vyspovedať mnoho zaujímavých osobností, no žiadna z nich nebola taká kontroverzná ako Alex Wortex. Tá si svoju jedinečnosť dlhodobo uvedomuje a stavia na nej popularitu, vďaka čomu o nej dnes môžeme hovoriť ako o influencerke, a teda človeku, ktorý istým spôsobom má vplyv na ostatných. 

Darí sa jej vzbudzovať rozruch všade, kam príde. Zároveň polarizuje publikum, ktoré sa stále nevie zhodnúť, či je spoločnosť na jej prístup k životu pripravená. Venuje sa propagovaniu alternatívneho prístupu k móde a ako raw vegánka šíri aj osvetu o zdravom životnom štýle. 

Viac už ale v samotnom videu, ktoré si tradične na starosti zobrala naša moderátorka Deniska. Dozvieš sa čosi viac o frutariánstve a vegánstve a dočkali sme sa aj niekoľkých príbehov, ktoré Alex počas jej kontroverzného vystupovania stretli. 

Domov
Zdieľať
Diskusia