Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2018, 12:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Otec poslal dcéru 8 kilometrov pešo do školy, lebo šikanovala spolužiakov v autobuse

ZAUJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložiť Uložené

Na internete sa názory rodičov rozchádzajú.

Šikana zo škôl len tak ľahko nezmizne. Deti sa dostávajú do konfliktov každý deň, ale ak svojich spolužiakov šikanujú a systematicky im znepríjemňujú život, čaká na nich trest. Na vlastnej koži to zistila malá 10-ročná Kirsten z amerického štátu Ohio, ktorú už po druhý raz vyhodili zo školského autobusu, pretože spolužiakov šikanovala.

Prvýkrát ju otec upozornil, aby sa tak už nikdy nesprávala, lenže keď prišla domov s druhým zákazom vstupu do školského autobusu na tri dni, došla mu trpezlivosť. Kirsten mu povedala, že ju budúci týždeň bude musieť všetky tri dni ráno odviezť približne 8 kilometrov do školy, avšak otec Matt Cox mal rozdielny plán.

Namiesto pohodlnej cesty v aute nechal svoju dcéru zbaliť sa, nasadiť si na chrbát školskú tašku a potom ju poslal pešo celých 8 kilometrov až do školy. Po celý čas šiel tesne za ňou vo svojom aute, aby sa ubezpečil, že jej nehrozí žiadne nebezpečenstvo, a situáciu nahral na Facebook.

Teplota klesala pod 2 °C, ale Matt bol o svojej výchove presvedčený. Vo videu porozprával, ako šikanu nemôže tolerovať a verí, že jeho dcéra to pochopí tiež. Názory ľudí na internete sa samozrejme rozchádzali, pretože jedna časť komentárov trest schvaľovala a druhá ho zase považovala za príliš radikálny. Čo povieš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia