Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 10:36
Čas čítania 0:00
Sona O.

Modelka Gigi Hadid prehovorila o tlaku na dokonalosť: „Aj ja som iba človek a robím chyby"

MÓDA
Uložiť Uložené

Mladá modelka na podujatí v Sydney otvorene prehovorila o tom, aké je niekedy náročné byť vnímaná ako bezchybná.

Gigi Hadid je krásna, mladá a úspešná. Nemôžeme sa preto veľmi čudovať, že ju mnohí vnímajú ako dokonalého človeka. Modelka Victoria's Secret nedávno odštartovala kampaň so značkou Reebok a v rámci jej propagácie navštívila austrálske mesto Sydney. 

Práve tu sa odhodlala k úprimnému prejavu o skreslenom vnímaní dokonalosti. Mladá žena nielenže poprela svoju bezchybnosť, dokonca priznala, že sa stretla s osočovaním a negatívnymi reakciami na jej prácu. Keď fotila pre Vogue Arabian, mnohí zdieľali názor, že na to nie je dosť Arabka

Modelka Gigi Hadid prehovorila o tlaku na dokonalosť: „Aj ja som iba človek a robím chyby"
Modelka Gigi Hadid prehovorila o tlaku na dokonalosť: „Aj ja som iba človek a robím chyby" Zdroj: Gigi Hadid Instagram

Gigina matka pochádza z Dánska a jej otec z Palestíny„Som polovičná Palestínčanka. Som rovnako Palestínčanka ako Dánka a stotožňujem sa s oboma koreňmi,"  povedala. 

Modelka sa stala tvárou Reebok kampane s názvom Be More Human, na základe ktorej sa jej fanúšikovia pýtali, čo práve ju robí človekom. „Bez ohľadu na to, kto ste alebo čo robíte, vždy si dovoľte niečo pokaziť, poučiť sa a rásť,"  vysvetlila. 

Hoci ju väčšina vidí ako perfektnú, aj ona robí chyby, ktoré považuje za kľúčové v rozvoji kariéry. „Som človek a som niekto, kto robí chyby." 

Hadid rozprávala na podujatí Carriageworks spolu s ďalšími významnými ženami Kelly Cartwright, aktivistkou za rôznorodosť, Amnou Karra-Hassan a profesionálnou tanečníčkou Amritou Hepi.

V rámci prejavu tiež oznámila, že so spoločnosťou Reebok vydajú novú kapsulovú kolekciu inšpirovanú modelmi z 80. a 90. rokov

Domov
Zdieľať
Diskusia