Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 12:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B sa rozhodla nedissovať Nicki Minaj. Radšej vydáva ódu na luxus

HUDBA
Uložiť Uložené

Pôvodne sme čakali, že prvú skladbu od narodenia dieťaťa venuje Cardi B svojej kolegyni, s ktorou mala v posledných mesiacoch početné konflikty.

Cardi B sa od narodenia dieťaťa venovala hudbe len okrajovo a okrem návštev odovzdávaní cien, kde sa jej často ušli tie najprestížnejšie, sa rapom pripomínala len na spoluprácach. Aj na tých sa jej však vo väčšine prípadov podarilo vyčnievať, a tak sme so zatajeným dychom čakali či jej nasledujúca sólo vec bude dissom na Nicki Minaj.

Práve s tou má totiž Cardi B početné problémy, aj keď nebola iniciátorkou konfliktu. Pôvodne ho riešila hodom topánky po svojej kolegyni na odovzdávaní cien MTV, čím je podľa všetkého celý spor zažehnaný. Určite sa však ešte radi necháme prekvapiť, keďže je viac než pravdepodobné, že na seba dvojica najznámejších raperiek na svete ešte narazí. 

Dnešná novinka s názvom Money je teda v prvom rade ódou na peniaze a luxus, čo si si asi dokázal tipnúť. Ešte stále čerstvá mamička ide veľmi tvrdo a nebojí sa pristupovať k svojmu žánru presne tak ako jej mužskí kolegovia, čo sa nedá nemilovať. Snáď sa v dohľadnej dobe dočkáme aj videoklipu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia