Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2018, 13:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Macaulay Culkin zo Sám Doma konečne nepôsobí ako drogovo závislý. Fanúšikom ukázal zdravý vzhľad a chce hrať vo Fantastických zveroch 3

FILMY A SERIÁLY SÁM DOMA
Uložiť Uložené

Culkinov výraz naznačuje, že sa hviezde zo Sám Doma darí.

Malého Macaulaya Culkina sme za nášho detstva skrátka milovali. A čo si budeme klamať? Milujeme ho doteraz. Slovenské televízie každoročne vysielajú kultovú rodinnú komédiu Sám Doma (1990) a Sám Doma 2: Stratený v New Yorku (1992), ktoré sa nám chtiac nechtiac dostali postupom času pod kožu.

Macaulay Culkin zo Sám Doma konečne nepôsobí ako drogovo závislý. Fanúšikom ukázal zdravý vzhľad a chce hrať vo Fantastických zveroch 3
Zdroj: 20th Century Fox

V priebehu dospievania ale začala Culkinova kariéra rýchlo upadať a sám herec už o svoje pôsobenie vo svete filmov nejavil príliš veľký záujem. Po určitých záberoch, kde Culkin pôsobil naozaj zdrvene, sa začali objavovať aj informácie o jeho údajnej drogovej závislosti. V poslednej dobe ale Macaulay Culkin vyzerá čoraz lepšie a lepšie.

Úsmev na tvári síce veľakrát neodráža pravé vnútorné pocity, no minimálne čo sa fyzického zovňajšku týka, Culkin si rozhodne polepšil. Na nedávnom odovzdávaní cien American Music Awards v Los Angeles dokonca novinárom a fotografom zapózoval a nahodil niekoľko zábavných úškrnov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nice to see a childhood hero, #MacaulayCulkin, looking healthy. 38 years young!

Príspevok, ktorý zdieľa @ daft_memes_and_more,

Či sa mu ešte niekedy podarí preraziť vo filmovom biznise nevieme, ale možno ani sám Culkin už o niečo podobné nestojí a chce ísť svojou vlastnou, osobitnou cestou. Predsa len, prístup jeho rodičov v kombinácii s rýchlo stúpajúcou hereckou slávou mu od mladosti obrátili život naruby.

Odporúčané
Vianočná filmová anketa v slovenských uliciach: Rozprávky si nejdem, radšej pozerám Smrtonosnú zbraň Vianočná filmová anketa v slovenských uliciach: Rozprávky si nejdem, radšej pozerám Smrtonosnú zbraň 25. decembra 2022, 14:35

Na druhej strane, ešte pred nedávnou dobou prostredníctvom Twitteru nechal Culkin odkaz autorke Harryho Pottera, J. K. Rowlingovej, ktorej sa pýtal, či by pre neho nemala miesto v ďalšom filme. Pravdepodobne ale išlo skôr o vtip. 

Domov
Zdieľať
Diskusia