Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. septembra 2018, 5:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kazma avizuje ďalší diel One Man Show. Na čo sa môžeme tešiť?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Všetci pevne veríme, že nepôjde o ďalšiu zbytočne drahú kolekciu nie úplne vkusného merchu, ale nový diel show, ktorá si už vyslúžila pozornosť celého sveta.

Kazmovu One Man Show asi nikomu nie je potrebné predstavovať, no nikdy nie je na škodu zopakovať si, čo všetko sa mu už v rámci tohto jedinečného formátu podarilo. Nielen Slováci a Česi, ale aj veľká časť sveta už mala možnosť vidieť, ako sa komikovi podarilo vystreliť si z najznámejších celebrít ako Justin Bieber či Katy Perry, ich obrovských realizačných tímov, médií aj fanúšikov.

Ako Jim Carrey nekompromisne ovládol veľkú udalosť Český lev a v prezlečení maskota dokázal samého seba prepašovať až na ľad MS v hokeji v Moskve. Suverénne najzvučnejší bol zatiaľ posledný prank, ktorý sa týkal televíznej relácie Prostřeno. V ňom ukázal realitu fungovania tejto pre mnohých podradnej no predsta ostro sledovanej "reality show" a ako bonus zvýšil povedomie o Tourettovom syndróme.

A to všetko za pár krátkych rokov. Prípravy pri tom zakaždým prebiehali pred očami ostatných. Kazma však dokáže stavať na tom, že všetko, čo One Man Show robí, by nikto nikdy nepredpokladal. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch),

S určitosťou môžeme po tomto všetkom tvrdiť, že prekonať ho je zatiaľ snáď nemožné a vlastne to bude mať v tejto pozícii ťažké aj on sám. Dnes sme sa tu však streli hlavne kvôli tomu, že sme sa prednedávnom dočkali uverejnenia príspevku na Instagrame, ktorý už každý z nás párkrát videl. Kazma avizuje, že o 4 dni sa dočkáme ďalšieho veľkého prekvapenia

Síce platí, že môže ísť o promo pre novú kolekciu merchu, no s prihliadnutím na všetky okolnosti by tomu tak byť nemalo a my snáď môžeme očakávať ďalšie pokračovanie populárneho videoformátu. 

Dôkazom je aj odpočítavanie na stránke 1z10.cz. Kampaň s touto grafickou identitou je s Kazmom spájaná už od momentu, kedy si vystrelil z Leoša Mareša, aby získal jeho Ferrari. Týmto spôsobom hlava One Man Show podporovala kampaň, ktorej cieľom bolo ukázať, že v priemere len 1/10 vodičov zastaví a pomôže, keď vidí dopravnú nehodu.

Od tej doby však vidíme túto grafiku už aj na bilbordoch či električkách v Prahe, no ťažko povedať, o čo by vlastne mohlo ísť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

O co tady jde? A proč mi to všichni posílají...

Príspevok, ktorý zdieľa Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch),

Ešte stále máme dosť času na to, aby sme si v diskusii zahrali hru a skúsili uhádnuť, na čom Kazma so svojim One Man Show tímom pracoval. Niektorí tvrdia, že má na svedomí intenzívne diskutovaný animovaný film Bubeník a Princezna, iní si myslia, že má ísť o niečo s dátumom konania 1.10.2018.  Naša najobľúbenejšia konšpirácia je, že má na svedomí koniec kariéry Jirku Krále. My sa však veľmi radi necháme prekvapiť  a ty nám v komentároch napíš, aký je tvoj názor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia