Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2018, 14:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kazma nachytal Leoša Mareša. Vďaka fingovanej dopravnej nehode vyhral stávku o jeho Ferrari Spider

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ešte stále sa však objavuje mnoho pochýb o tom, či nejde o marketingový trik z oboch strán. Či nás Leoš s Kazmom klamú alebo je to len medzi nimi, sa dozvieme čoskoro.

Mnohí z vás určite zaregistrovali výzvu Leoša Mareša, s ktorou prišiel pred niekoľkými týždnami na svojom instagramovom profile. Sám sa rozhodol, že bude celý apríl až do svojho koncertu v O2 Aréne jazdiť na starom trabante a pokiaľ ho niekto uvidí šoférovať iné auto, automaticky dostane jeho Ferrari Spider. V priebehu apríla sa samozrejme objavilo pár prískevkov, kde fanúšikovia tvrdili, že ho videli šoférovať iné vozidlo, avšak išlo len o bezduché pokusy.

Leoš trabantom skutočne jazdil a často o tom dával vedieť prostredníctvom stories. Už tu sa však vynárajú pochybnosti a malo by zároveň ísť o promo na tzv. youngtimery, teda autá, ktoré ešte nie sú veteránmi, no už majú vysokú zberateľskú hodnotu.

Všetko však išlo podľa plánov a známy moderátor sa už pripravoval na svoj veľký koncert. Pri rannej ceste do práce v pondelok 23. apríla bol jediným svedkom podľa jeho slov hrozivo vyzerajúcej nehody. Sám tvrdí, že zastavil a pokúšal sa pomôcť zranenému mužovi, ktorý bol vraj blízko smrti. Pochopiteľne, zavolal aj záchrannú službu, ktorá mu cez telefón dávala inštrukcie počas toho, ako manželka kričala, že jej muž zomiera. 

Keď dostal pokyn, že si má sadnúť do havarovaného vozidla a o malý kúsok s ním cúvnuť, na svoju stávku s trabantom si nespomenul a záchrannú službu poslúchol. V tom okamihu však na neho mal so štábom vybehnúť Kazma so slovami, že ho nachytal v inom aute a drahé Ferrari od teraz patrí jemu, resp. jeho One Man Show.

O celej udalosti informuje Leoš Mareš prostredníctvom Instastories a na prvý pohľad vyzerá veľmi rozrušene. Za pár hodín od tejto udalosti sa však začali vynárať pochybnosti o tom, že to spoločne s Kazmom naplánoval a malo by ísť o marketingový ťah a strhnutie pozornosti. My sa veľmi radi necháme prekvapiť, ako to v skutočnosti je a ty nám daj do komentárov vedieť, čo si o celej tejto udalosti myslíš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia