Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2018, 12:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Markíza spája Mira Šmajdu, Martina Nikodýma, Jasminu Alagič a ďalších

ZAUJÍMAVOSTI JASMINA ALAGIČ
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že september bude na televíznych obrazovkách skutočne náročný.

Aj keď drvivá väčšina mladých ľudí už dávno na televíziu zanevrela, jej predstavitelia sa stále snažia bojovať o pozornosť. Aj keď je to pravdepodobne už dávno zbytočné. Ostáva im však cieľovka starších ľudí s neochotou vyhľadávať si aktuálne informácie a zaujímavosti prostredníctvom internetu. No a práve na tých sa veľmi zodpovedne pripravuje aj Markíza. 

Počas posledných pár dní oznámila, že sa musíme pripraviť na veľké zmeny vo Farme. Očakávať môžeš "celebritných" súťažiacich a Evelyn na poste moderátorky. Dnes prichádzajú nové informácie aj o pôvodne pozastavenej šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá je samozrejme kúpeným formátom zo zahraničia.

V krátkosti je úlohou známych hostí, resp. súťažiacich imitovať známu domácu či zahraničnú skladbu vrátane tanečnej choreografie a tiež výzoru. Žiaľ, väčšina týchto pokusov dopadla tak, že sa trápne cítili aj diváci, takže sme voči novej sérii viac než skeptickí. Veľmi radi sa však necháme prekvapiť, ako sa Jasmina Alagič, Martin Nikodým, legendárny Miro Šmajda alebo  Mary Havranová s účinkovaním popasujú. Osmičku doplní Ivana Regešová, Zuzana Haasová, Juraj Loj a Dárius Koči, no pre tých bude o niečo ťažšie spraviť si poriadnu hanbu, keďže ich verejnosť pozná o niečo menej.

A budeme im držať palce, aby nedopadli ako Martin Harich. 

Alebo Martin Dejdar.

Domov
Zdieľať
Diskusia