Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 19:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Twiinsky, Robo Mikla, astrocestovateľka Silvia Šuvadová aj xenofób Ibi Maiga. Na Farme sa stretne bizár slovenského internetu a televízie

ZAUJÍMAVOSTI FARMA
Uložiť Uložené

Jubilejná desiata Farma prinesie pri pokuse o sledovanosť najmenšiu koncentráciu zdravého úsudku na meter štvorcový.

Len pred pár dňami sme vás informovali o tom, že v jubilejnom desiatom pokračovaní televíznej legendy Farma definitívne končí Kvetka Horvathová a nahradí ju Evelyn. Podľa čítanosti bol váš záujem väčší, než by bolo zdravé, a tak dnes dopĺňame ďalšie novinky, ktoré pravdepodobne vyvolajú ešte väčšie znepokojenie.

V snahe zaujať sa totiž Markíza rozhodla koncept reality show mierne poupraviť. Pôvodne sme totiž boli zvyknutí, že si produkcia vybrala účinkujúcich na základe osobných profilov tak, aby bola výsledná skupina úplne rozličná a dalo sa s ňou v priebehu natáčania dobre pracovať, resp. lepšie povedané vytvárať konflitky a senzácie.

Dočkáme sa účinkovania siedmich relatívne kontroverzných celebrít, menovite speváckych dvojičiek Twiins, xenofóba Ibiho Maigu, kontroverzného skororockera Roba Miklu či zabudnutej Kataríny Brychtovej. Tretie oko príde všetkým otvoriť Silvia Šuvadová a sedmičku uzatvára sex symbol Martin Šmahel.

Či šou zachová myšlienku a bude účastníkov týrať náročnými podmienkami zatiaľ nevieme, no je isté, že je cieľom nabrať sledovanosť, ktorá sa počas rokov fungnovania pochopiteľne vytratila. Podarí sa to podľa vás práve zníženim kontentrácie zdravého úsudku na meter štvorcový na úplné minimum? 

Domov
Zdieľať
Diskusia