Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2018, 17:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Novou moderátorkou Farmy bude Evelyn. Po rokoch vystrieda Kvetku Horváthovú

ZAUJÍMAVOSTI FARMA
Uložiť Uložené

Obľúbená reality show sa dočká veľkej zmeny. Post moderátorky obsadí Evelyn.

Farma je jedným z posledných pravidelných formátov televízie, ktorý prežíva aj napriek nepretržitej vlne kritiky od divákov. Pravdepodobne však platí, že ani hejterom zvedavosť nedovolí nechať si ujsť aspoň zopár dielov a v konečnom dôsledku má priemerný Slovák veľmi dobrý prehľad o tom, čo sa počas aktuálnej série deje. 

Jasné, vybaviť si jednotlivé indivíduá pôsobiace v show spätne už nie je také jednoduché a záchytným bodom bola hlavne moderátorka Kvetka Horváthová. Už čoskoro nás čaká jubilejná desiata séria, kde sa však ikona tejto reality show neobjaví. Dnes už vieme, že ju nahradí známa herečka a komička Evelyn, ktorú asi predstavovať nie je potrebné. Človek s neuveriteľnou schopnosťou polarizovať publikum bude plniť všetky Kvetkine funkcie a mali by sme sa dočkať aj zopár prekvapení. Tie však Markíza zatiaľ nechce špecifikovať. 

My očakávame poriadnu vlnu bizarností všetkého druhu a predpokladáme, že príchod novej tváre by mohol Farmu oživiť. Či však pozitívnym spôsobom, sa už necháme prekvapiť. 

Anketa:
Bude podľa teba Evelyn lepšou moderátorkou ako Kvetka?
Áno
Nie
Áno
34 %
484 Hlasov
Nie
66 %
950 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia