Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2018, 20:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Milovaný seriál Castlevania sa vracia v prvom traileri, v ktorom sa nešetrí upírmi, akciou, krvou a temnotou

FILMY A SERIÁLY CASTLEVANIA
Uložiť Uložené

Animovaný fantasy horor z dielne Netflixu sa predstavuje prvými zábermi.

Zo správy, že seriál Castlevania dostane aj druhú sériu, sme boli nadšení. A ešte viac sme skákali od radosti, keď sme sa dozvedeli, presný dátum premiéry. Tá sa uskutoční už na jeseň tohto roku a k dispozícii máme aj prvý trailer.

Prvá séria síce mala len 4 epizódy, ale musíme uznať, že nás poriadne strhla. Pokiaľ ste projektu ešte nedali šancu, tak vás odkazujeme na našu pochvalnú recenziu.

V druhej sérii sa dočkáme 8 epizód z pera Warrena Ellisa a produkčne bude dohliadať Adi Shankar. Seriál vychádza zo série videohier od spoločnosti Konami a berie si inšpiráciu z hry Castlevania III: Dracula's Curse z roku 1989. Čo poviete na trailer? Tvorcovia sa evidentne nechystajú poľaviť a opäť nám doručia poriadne temnú a krvavú jazdu.

Chýbať však nebude ani akcia, humor a sympatické postavy na čele s lovcom upírov Trevorom Belmontom (Richard Armitage). Ten sa v seriáli postavil do cesty samotnému Draculovi a jeho démonickým hordám, ktoré sa snažia podmaniť si stredovekú Európu.

Mimochodom, na pláne je už aj tretia séria Castlevanie. Tej druhej sa dočkáme 26. októbra (říjen) 2018. 

Domov
Zdieľať
Diskusia