Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2018, 13:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda a Rytmus rapujú o najťažších chvíľach svojich životov

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Dnes sme sa dočkali prekvapivého vydania novej skladby zo Sergeiovho chystaného albumu, kde hosťuje člen Kontrafaktu Rytmus.

Všetci fanúšikovia českého rapu už veľmi dobre vedia, že v septembri uzrie svetlo sveta Sergeiov ďalší sólový album. Proces vzniku máme možnosť sledovať vďaka dokumentárnej sérii PE Diary, pričom zatiaľ posledný štvrtý diel zverejnil len včera. Zároveň prezradil mená všetkých hostí a okrem Smacka či Ektora nebude chýbať Rytmus. Dozvedeli sme sa, že suverénne najsilnejšia má byť vec s posledný menovaným.

Nikto však nečakal, že by sme sa plnohodnotnej verzie mohli dočkať už dnes. Spojenie Rytmus a Sergei Barracuda nie je snáď pre nikoho prekvapením, keďže Noční Můra je ich tretia spoločná spolupráca a určite nie posledná. Výsledkom je smutná balada, kde obaja rozrozprávali smutné príbehy. Člen Kontrafaktu prezradil čosi viac o nevlastnom otcovi a ostravský raper odhalil skutočnosti zo svojej minulosti, po ktorých behá mráz po chrbte. 

Viac už ale v samotnej novinke s produkciou od Dinero Gottiho. Snáď sa v dohľadnej dobe dočkáme aj videoklipu.

Domov
Zdieľať
Diskusia