Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2018, 15:58
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Breaking Bad oslavuje 10. výročie. Stretli sa všetci tvorcovia s hercami a my od nich okrem fotiek môžeme v budúcnosti čakať oveľa viac

FILMY A SERIÁLY BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Aj vám chýbali postavičky z kultového seriálu?

V roku 2008 bola odvysielaná prvá epizóda jedného z najlepších seriálov všetkých čias, Breaking Bad. Po 10 rokoch sa herci z tohto megaúspešného seriálu stretli, aby sa nechali vyfotografovať pre magazín Entertainment Weekly. Navyše, čo-to zo zákulisia aj prezradili.

Desať rokov od prvej klapky sa stretli všetci hlavní herci spolu s tvorcami seriálu.

Menovite Bryan Cranston (Walter White), Aaron Paul (Jesse Pinkman), Anna Gunn (Skyler White), Bob Odenkirk (Saul Goodman), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Giancarlo Esposito (Gus Fring), Betsy Brandt (Marie Schrader), RJ Mitte (Walter White Junior)  či samotný tvorca Breaking Bad Better Call Saul, Vince Gilligan.

Tu si môžete prečítať, čo si jednotliví herci o svojich postavách mysleli a aký vzťah s nimi majú.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Paul (@glassofwhiskey),

Bryan Cranston povedal, že keď do rúk dostal scenár k pilotnej epizóde, ešte nevedel, že číta najlepší scenár vo svojom živote. „Keď mi Vince Gilligan povedal, že chce urobiť vývoj charakteru postavy od dobrého k zlému, uvedomili sme si, že to ešte nikto pred nami neurobil.”

Aaron Paul priznáva, že nikto z hercov netušil, akou cestou sa príbeh jednotlivých postáv bude uberať. „Pôvodne mala postava Jesseho zomrieť na konci prvej série. Namiesto toho sa scenáristi a režisér rozhodli ísť úplne iným smerom, no a sami môžete vidieť, ako to dopadlo.

 

“I loved her more than anything”.

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Paul (@glassofwhiskey),

Anna Gunnpredstaviteľka Skyler White, si myslí, že Vince Gilligan urobil z jej postavy jednu z najsilnejších v celom seriáli.

Vyjadrenia ostatných hereckých predstaviteľov seriálových postáv, medzi ktorými sa nachádza napríklad právnik Saul Goodman, agent DEA Hank Schrader či obávaný boss Gustavo Fring, si môžete prečítať v tomto článku

Odporúčané
Je Walter White naozaj po smrti? Tvorca Breaking Bad prezradil, či ho v El Camino uvidíme živého Je Walter White naozaj po smrti? Tvorca Breaking Bad prezradil, či ho v El Camino uvidíme živého 9. októbra 2019, 11:38

My vám ponúkame fotogalériu zloženú z najznámejších tvárí Breaking Bad. Herci snímkami zároveň robia promo svojmu panelu na tohtoročnom Comic-Cone v San Diegu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia