Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 17:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena rozbila Ferrari za stovky tisíc eur pár minút po tom, čo si ho požičala. V Číne vie cena auta závratne stúpnuť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Žena z Číny bude na svoju prvú jazdu vo Ferrari dlho spomínať.

Množstvo z nás sníva o tom, že si jedného dňa vyskúšame jazdu v luxusnom športovom aute. Neznáma žena z Číny na tom nebola o nič rozdielne. V meste Wenling si preto s najväčšou pravdepodobnosťou požičala Ferrari 458 a vybrala sa s ním do mesta. Požičovňa mala kvôli tarifám a poplatkom za import za červené vozidlo zaplatiť viac ako 550-tisíc eur, čo je za podobné Ferrari závratná cena.

Žena si to síce uvedomovala, ale chcela sa svojim kamarátom pochváliť videom priamo z interiéru. Pri čakaní na semaforoch zapla kameru a natočila svoje slová o tom, ako prvýkrát jazdí vo Ferrari a zažíva neopísateľné pocity. Netrvalo to veľmi dlho, pretože o pár minút ju už bezpečnostné kamery zachytili, ako na klzkej a mokrej vozovke stráca kontrolu nad autom a vráža do protiidúceho BMW. Nikomu sa našťastie nič nestalo, avšak Ferrari skončilo rozbité a náklady na opravu by sa vraj mali vyšplhať do výšky polovice pôvodnej ceny auta.

Zatiaľ nebola určená presná príčina nepríjemnej nehody, a preto na sociálnych sieťach začali užívatelia špekulovať o tom, či žena náhodou pred jazdou nevypla trakčnú kontrolu, čo by mohlo vysvetliť náhly šmyk. Nehode určite pomohla aj mokrá vozovka, ale na vine je neveľmi zodpovedná šoférka.

Domov
Zdieľať
Diskusia