Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2018, 14:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zombieland 2 je podľa scenáristov na ceste. Mohli by sme sa ho dočkať už budúci rok

FILMY A SERIÁLY ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

Do druhého dielu úspešnej hororovej komédie by sa tiež mal vrátiť kompletný kasting.

Zdá sa, že pokračovania zábavnej hororovej komédie Zombieland od Rubena Fleischera sa predsa len dočkáme. Jednotka vtrhla do kín v roku 2009 a odvtedy sa o sequeli síce hovorilo, ale nezdalo sa, že sa projekt niekam pohol.

Scenáristi jednotky Rhett Reese a Paul Wernick však teraz prezradili, že dvojky by sme sa mohli dočkať už budúci rok. Obaja scenáristi mali v poslednej dobe plno práce, keďže písali scenár k Deadpoolovi aj jeho pokračovaniu a napísali tiež sci-fi horor Life.

Zombieland 2 je podľa scenáristov na ceste. Mohli by sme sa ho dočkať už budúci rok
Zdroj: Sony / Columbia

Autori Zombielandu sa vyjadrili, že by boli radi, ak by druhý diel zombíckej komédie dorazil budúci október (říjen), teda na 10. výročie prvého dielu.

Podľa ich slov by sa mal vrátiť kompletný originálny kasting: Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson a Abigail Breslin. Samozrejme, ešte nie je nič oficiálne oznámené, ale scenáristi sú optimistami.

„Máme niekoľko informácií, ktoré nemôžeme prezradiť, ale môžeme povedať, že fanúšikom Zombielandu, ktorí si priali dvojku, sa ich želanie splní, a to veľmi, veľmi skoro,“ povedali. Patríte k fanúšikom Zombielandu a chceli by ste si pozrieť pokračovanie?

Domov
Zdieľať
Diskusia