Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2018, 12:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nechceš byť platený za pozeranie Game of Thrones? Vtipný slovenský inzerát ponúka prácu, v ktorej aj tvoj šéf vie, čo budeš robiť

ZAUJÍMAVOSTI GAME OF THRONES PRÁCA
Uložiť Uložené

Na slovenskom internete by si každý deň našiel obrovské perly.

Po celom slovenskom Facebooku by si našiel desiatky až stovky inzerátov ponúkajúcich prácu. Blíži sa leto a reštaurácie či hotely budú potrebovať každú dostupnú ruku, aby vyhoveli požiadavkám svojich návštevníkov, ktorých počet sa zvyčajne v letných mesiacoch znásobuje.

Do tejto situácie sa dostáva aj Hotel Divoká Voda. Aj Majka zo spomínaného hotela pred pár hodinami zverejnila inzerát vo facebookovej skupine Brigády v Bratislave, pričom cieľom bolo nájsť recepčného. Drvivá väčšina ľudí však nudné ponuky práce bez vynikajúcich pracovných podmienok preskakuje, a tak Majka zvolila rozdielny prístup.

Hneď na začiatku sa zaujímala o to, či náhodou niekto nechce byť platený za sledovanie poslednej série Game of Thrones. Zrejme rovno počítala s tým, že si Game of Thrones pozrieš v angličtine, a teda nebudeš mať problém komunikovať ani so zahraničnými hosťami. Pracovné inzeráty sa na našom webe skutočne neobjavujú často, ale keby si chcel na leto nenáročné zamestnanie, kde môžeš za peniaze sledovať obľúbené seriály, určite sa Majke ozvi.

Nechceš byť platený za pozeranie Game of Thrones? Vtipný slovenský inzerát ponúka prácu, v ktorej aj tvoj šéf vie, čo budeš robiť
Zdroj: Brigády v Bratislave/Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia