Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 15:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najočakávnaješí banger Smackovej kariéry je vonku! Takto znie Skončila Show so Sergeiom Barracudom

HUDBA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia hneď dostávajú aj sprievodný videoklip a nás bude zaujímať, čo spraví tento hit s fanúšikmi na koncertoch.

Ešte pred pár rokmi mnohí tvrdili, že slovenská scéna je pred tou českou o nejaký ten krok napred a len málokto by mal právo protestovať. Dnes už žiadne rozdiely nevidíme, práve naopak. Jasným dôkazdom je aj Smack, ktorý má na svedomí neuveriteľný rozmach grime-u v našich končinách. Sme zároveň veľmi radi, že je otvorený spoluprácam s kolegami mimo tohto štýlu a dokáže hľadať spoločné prvky, ktoré kvalitnú hudbu spájajú, nie rozdeľujú. 

A za všetko hovorí aj dnešná novinka, ktorej sa nevieme dočkať, odkedy o nej Smack prvý krát hovoril. Videosingel dostáva názov Skončila show a hosťuje na ňom ostravský Sergei Barracuda. Toto skvelé kombo dopĺňa na hudobnej produkcii Huclberry a my snáď ani nemáme čo dodávať. Snáď len to, že o temný reprezent vizuál sa postaral režisér Matyáš Fára.

Budeme zvedaví, ako bude táto vec fungovať na živých vystúpeniach, no dá sa predpokladať, že konštrukcie klubov dostanú poriadne zabrať. Veď posúďte sami. 

Späť
Zdieľať
Diskusia