Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2018, 19:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Radek Bakalář sa pohral s mysľou samotného Kazmu. Takto to dopadne, keď sa stretnú dvaja majstri ilúzií

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladý iluzionista už predviedol svoje triky mnohým známym osobnostiam, avšak Kazma patrí k tým najzaujímavejším.

O talentovanom Radkovi Bakalářovi sme už písali veľakrát a zároveň už má za sebou aj relatívne dlhú kariéru, takže predstavovať ho už určite nie je potrebné. Rovnako známy je aj jeho internetový projekt Revolution of Magic, s ktorým začal už pred niekoľkými rokmi a zatiaľ mal možnosť vystriedať nespočetné množstvo atraktívnych hostí, najčastejšie z hudobnej brandže. 

Práve týmto spôsobom sa mu darí vytvárať pre svoje ilúzie zaslúženú pozornosť a ako bonus majú fanúšikovia vždy možnosť vidieť inú prekvapenú tvár. Radek si vždy na natáčanie pripraví tri triky, ktoré vždy aspoň trochu prispôsobí hosťovi. No a keďže tým najnovším je Kazma, mladý iluzionista veľmi dobre vedel, že ohromiť ho nebude jednoduché. 

Nakoniec však všetko dopadlo úspešne a aj samotný komik úprimne tlieskal. Niet sa však čomu diviť, keďže napríklad pri kúsku s rubikovou kockou sa Kazmovi nepodarilo Radka nachytať ani keď podvádzal a neplnil inštrukcie podľa pokynov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia