Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2018, 7:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nádherní anjelici Victoria's Secret sú opäť pohromade. Krásky propagujú podprsenku bez ramienok, ktorá nespadne za žiadnych okolností

REFRESHER VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Sviatok krásy si anjelici Victoria's Secret nadmieru užívajú.

Anjelikov značky Victoria’s Secret by si mohol neustále sledovať na sociálnych sieťach, ale pohromade ich tak často nie je vídať. Krásky s dokonalými krivkami sa však v posledných týždňoch museli aktívne stretávať, aby pre svojho zamestnávateľa pripravili novú rozsiahlu kampaň na lákavý prírastok do skupiny produktov Victoria’s Secret.

Modelky Elsa Hosk, Taylor Hill, Romee Strijd, Josephine Skriver, Jasmine Tookes a Lais Ribeiro zo seba zhodili šaty a namiesto nich si zapózovali výlučne v spodnej bielizni, ktorá nebola úplne obyčajná. Značka Victoria’s Secret si v rámci novej kolekcie pripravila pre ženy aj špeciálnu podprsenku bez ramienok s názvom Sexy Illusions Strapless a snaží sa ju propagovať ako revolučný vynález.

Spoločnosť si kvôli technológii použitej v podprsenke bez ramienok dala celý výrobný proces aj patentovať, a tak sa vychvaľuje so slovami, že sa na trhu konečne objavila bezramienková podprsenka, ktorá skutočne nepadá. Jej cena síce začína na viac ako 50 eurách, takže nejde o žiadnu lacnú záležitosť, ale produkty Victoria's Secret aj tak neboli nikdy najlacnejšie. Spoločná fotografia prezentujúca podprsenku telovej farby nie je ani zďaleka jediná, pomocou ktorej značka novú spodnú bielizeň predstavuje, a tak si môžeš vychutnať jednotlivých anjelikov vo viacerých šteklivých pózach.

Domov
Zdieľať
Diskusia