Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2018, 15:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bude Elsa vo Frozen 2 lesbička? Tvorcovia túto možnosť nevylúčili

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žeby si v Disney trúfli zariskovať?

Prijali by ste, aby mala Elsa vo Frozen 2 ľúbostný vzťah s postavou rovnakého pohlavia? Animák Frozen z roku 2013 bol pre Disneyho ďalším obrovským úspechom. Stála za ním scenáristka Jennifer Lee, ktorá film aj spolurežírovala s Chrisom Buckom.

Bude Elsa vo Frozen 2 lesbička? Tvorcovia túto možnosť nevylúčili
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Je teda jasné, že pokračovanie je neodvratné. Jennifer Lee v interview pre Huffington Post načrtla možnosť dať Else partnerku, keďže fanúšikovia túto možnosť horlivo rozoberali už skôr.

„Milujem všetko, čo ľudia hovoria a čo si myslia o našom filme," vyjadrila sa. „To je kreatívny dialóg. Elsa je úžasná postava, ktorá sa prihovára mnohým ľuďom, čo pre nás znamená veľmi veľa a sme radi, že sme súčasťou tohto dialógu.

 

O tom, kam sa vydáme v budúcnosti, sme mali už mnoho rozhovorov a berieme to naozaj svedomito. Elsa mi v podstate sama hovorí, kam potrebuje ako postava ísť. Uvidíme, kam nás to dostane.“

Bude Elsa vo Frozen 2 lesbička? Tvorcovia túto možnosť nevylúčili
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Jennifer Lee teda nič konkrétne neprezradila, čo je dosť pochopiteľné. Možno je aj trochu naivné myslieť si, že Disney bude súhlasiť s podobným riskom, predsa len - jeho snímky sú pomerne konzervatívne a ušité tak, aby vyhovovali čo najväčšiemu počtu divákov.

Po tom, aby Elsa dostala partnerku však nevolajú len niektorí fanúšikovia, ale tomuto nápadu sa nebráni ani herečka Idina Menzel, ktorá ju nadabovala. Ako sa na celú veci pozeráte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia